Ami megölte a Diablot... #tbt

2017. március 23. 10:19 - windie

Torchlight 2

torchlight2_2017-03-23_09-17-57-998.jpg
2012 szeptemberében, pár hónappal a Diablo 3 után adták ki a Torchlight második részét. Akkoriban az év egyik legjobban várt játéka volt és habár a lécet magasra tették neki, mégis sikeresen átugrotta. 
Az első rész hiányosságait tökéletesen pótolták a fejlesztők, az egyhangú pályáknak, szörnyeknek nyoma sincs és a karakterek között is határozott különbség van. 

A Torchlight 2 egy Hack 'n Slash ARPG. Szörnyeket darálunk, fejlődünk és lootolunk. RENGETEGET!

torchlight2_2017-03-23_09-19-39-377.jpg
4 féle karakter közül választhatunk, ezek testreszabása nem túl részletes, de nincs is szükség rá, hiszen a rengeteg lootból olyanra alakítjuk karakterünket, amilyenre csak akarjuk. 
A játék egyik legjobb újítása a pet rendszer. Választunk magunknak egy kisállatot, aki kalandjaink során végig mellettünk lesz, segít harcolni és visszaküldhetjük a városba eladni a fölösleges dolgainkat, így ha teljessen be is telt a hátizsákunk, nem kell félbehagyni egy küldetést és visszamennünk, vagy nem kell otthagyni/cserélgetni a lootot.

Hatalmas előny a nagy rivális Diablo 3-al szemben, hogy itt nem automatizált a szintlépés és igenis mi szabjuk meg, hogy karakterünk mikor milyen képességet tanuljon meg. Minden döntésünk végleges, max. az utolsó 3 elköltött pontunkat kérhetjük vissza.


Értékelés: 9
 Szép grafika és színek.
 Gyors játékmenet. 
 Háziállat.
 Loot, loot és mégtöbb loot.
 Multiplayer lehetőség.
 Még egy kis loot.
 Rengeteg mod, ami rendesen kitolja a játékidőt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://windie.blog.hu/api/trackback/id/tr2712364083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása