A legszínesebb platformer?!

2017. március 16. 11:59 - windie

Splasher

start.jpg
A Splasher egy szórakoztató, kihívásokkal teli 2D platformer tele jópofa humorral és meglepetésekkel. 
Fegyverünk egy festékágyú aminek segítségével szembenézünk az Inkorp gyár veszélyeivel és gonosz főnökével Le Docteur-ral miközben minél több barátunkat próbáljuk kiszabadítani. 

A játék mechanikáját a színes festékek adják. Eleinte egy vízágyút kapunk, amivel ezek egy részét eltüntethetjük, segítségével mozgathatjuk a platformokat, majd ahogy előrehaladunk, már a festékeket is használhatjuk. 
sarga.jpg
A sárga festéken pattogunk, a piros segítségével a falakon mászhatunk, a zöldön viszont megcsúszunk ha a falon van, ami általában halálhoz vezet. 

asd.png
A pályán vannak alapból elhelyezve festékek, de van amit festéklocsolók köpködnek oda nekünk. Ennek a nehezített formája, mikor egy ilyen mellet egy vízlocsoló egyből le is mossa azt.
Ahogy azt a platformerektől megszokhattuk, itt is vannak kisebb-nagyobb "szörnyek", akik próbálnak beleköpni a levesünkbe festékünkbe. Van, amelyik csak fut feléd, de nem tudod lelőni és van, aki vízzel lő rád vagy a festékedre. 

end.jpg
A pályákon pontokat kell gyűjtenünk, ezeket a végén belelőni egy tartályba, hogy az utolsó barátunkat is  kiszabadítsuk. Persze továbbmehetünk akkor is, ha nem szabadítottunk ki egyet sem. 

Az egyik legjobb platformer, amivel valaha játszottam. Ha szereted az ilyesmi játékokat, KÖTELEZŐ darab. NEM FOGOD TUDNI LETENNI! 

Értékelés: 10
  A grafika semmi extra, de ennyire színes környezet mellett valószínűleg jobb is így. A zene pörgős, pont mint a játékmenet. A platformer elemek nem kimondottan nehezek és inkább ügyességiek, mint gondolkodást igénylők de ez a játék gyorsasága miatt egyáltalán nem hátrány. 
 Plusz pont, hogy a játék ugyan kontrollerre lett írva, billentyűzettel is teljesen jól irányítható. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://windie.blog.hu/api/trackback/id/tr5412342271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása