Már megint kirúgtak!

2017. március 15. 15:45 - windie

Don't get Fired! - Android/iPhone

A Don't get Fired!-ben mást sem szeretnél, mint dolgozni, ez viszont nem megy olyan könnyen.
A játék fő mozgatóereje, hogy kirúgnak. Nagyjából 30 különböző lehetőséged van arra, hogy elveszítsd a munkád a túl sokat dolgoztáltól kezdve a kinyitottál egy zacskó chipset-ig minden. 

Állásinterjúkra jársz, míg fel nem vesznek, majd jöhet a munka. 

A játékban végig csak "kattintgatni" kell. Valamelyik felettesed ad neked munkát, felveszed, megcsinálod. Eleinte hegyekben fog állni a munka, amiért természetesen kirúgnak. Mint minden másért. 
A lényeg, hogy folyamatosan fejleszd a karakteredet, és egyre feljebb juss a ranglétrán, míg gyakornokból elnök nem leszel.

Minden elvégzett munka után 1 pénzt kapsz, a fejlesztések pedig 500-ról indulva ugyan ilyen mértékben nőnek.
Fejleszthetjük a munkavégzés gyorsaságát, az életet, amire azért van szükség, mert ha magunkra nyomunk némi életért cserébe gyorsabban végezzük a munkánkat és egy idő után a beosztottjainknak is munkát kell adni, ami szintén az életed egy részébe kerül. Javíthatunk még a kommunikációs képességeinken is, amivel az előléptetésünk esélyeit növelhetjük és ha elég magasra jutunk azon a bizonyos létrán, a vezetői képességeinkre is rakhatunk néhány pontot. 
screenshot.jpg

Ezen kívül csinálhatunk kihívásokat is, ezek szintén a kirúgás veszélyével járnak valamint vállalhatunk mellékállást, ami egy-egy reklámvideó megnézését jelenti, ezért pénzt, vagy xp-t kapunk cserébe.

Értékelés: 8
  Pixeles, múltat idéző grafika és játékmenet ami egy idő után kicsit unalmas lehet, ettől függetlenül kellemes        időtöltés. Visszahozza a Commodore 64-es időket. :D
  A leülök a buszmegállóban és játszok valamit míg ide nem ér a busz kategóriába tökéletes. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://windie.blog.hu/api/trackback/id/tr2712340393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby Newmark 2017.03.17. 20:23:26

C64-et biztos nem idéz, ez egy generációval későbbi grafika, Super Nintendo szint.

windie 2017.03.17. 22:06:39

@Bobby Newmark: Nem grafikailag, játékmenetileg emlékeztet egy c64-es játekra, de már nem emlékszem melyikre. :i
süti beállítások módosítása